Historia och vision för Hudkällan


Historia
Maria startade sin karriär i ett parfymeri utanför Oslo. Efter två år i Oslo flyttade Maria hem och började studera på Yrkeshögskolan för hudvård och spa och 1998 blev hon cidescodiplomerad Hudterapeut. Hon började arbeta på Spa Selma Lagerlöf i Sunne och därefter reste land och rike runt med det franska hudvårdsmärket Darphin. Efter många år på resande fot, flyttade Maria till Borlänge. Där startade hon Hudkällan som nu är en väletablerad hudvårds- och frisörsalong. 

Madelene började jobba hos Maria 2013, i samma veva som hon utbildade sig till nagelterapeut. Därefter har hon utbiladat sig till bla. fransteknolog och frisör. Idag jobbar hon aktivt inom det mesta i skönhetsbranchen. 

Vision
Våran vision är att låta dig inspireras över att ha det mesta inom skönhet under samma tak. Så att du som kund kan känna dig trygg med att ha alla dina favorit behandlingar på samma ställe.
Med våran kunskap och mångåriga erfarenhet, skapar vi tillsammans en helhet för dig som kund. Det härligaste vi vet, är när vi får skräddarsy behandlingar och rekomendera produkter  som ger resultat utefter dina behov. 
Hos oss kommer du som du är och låter oss ta hand om dig!