Hudkällan och min historia


Historia
Hej alla fina kunder och välkommna till mig Maria Davidsson jag är utbildad CIDESCO dipl Hudterapeut vid det som numera heter Yrkeshögskolan för hudvård & SPA i Stockholm 1999.
Innan min utbildning bodde jag i Oslo och arbetade i ett litet parfymeri, jag blev helt frälst i alla möjligheter som den här branchen erbjuder oss kvinnor.
Efter min utbildning har jag arbetat på  Bla Spa Selmalagerlöf i Sunne , 2år anställd vid Ellancè AB  och fick det lyxiga märket Darphin som sköte barn jag besökte återförsäljare i vårt avlånga land även till Paris ,för att salu föra det underbara lyxiga märket Darphin. En tid som jag minns med glädje att få besöka alla fina hudvårds salonger och lyxiga spa resorts i hela Sverige.

På en av mina resor mötte jag en snygg säljare från Borlänge som tog mitt hjärta med storm, Jag och jag blev head huntad av en salong och agentur som då fanns här i Borlänge.
Hudkällan startades 2002 och jag har med glädje och entusiasm drivit det framåt med lite olika inriktniningar genom åren.

Jag önskar dig som kund välkommen till mig  Maria Davidsson CIDESCO dipl hudterapeut medlem i SHR Svenska Hudterapeuters Riksförbund .