Unna dig något extra En välgörande behandling för kropp & själ

Våra behandlingar

Vi erbjuder proffsiga behandlingar av utbildade terapeuter.

Ansiktbehandling

DermaPen

Behandlingen ökar hudens egen produktion av kollagen, reducerar ärr och fina linjer samt minskar porernas storlek. Resultatet blir en jämnare och fastare hud med mer lyster.

Fransar & bryn

Vi erbjuder frans- och brynfärgning som därefter vaxas och plockas i passande form och avslutas med vård. Utöver det så kan man även boka Lashlift som innebär att fransarna böjs upp på en silikondyna och permanentas i en naturlig böj som kan hålla upp till 6-8 v. därefter färgas fransar och bryn.

Hårborttagning

IPL och laser

Behandling för hårborttagning, ytliga blodkärl och pigment fläckar Enkelt beskrivet är laser samma sak som koncentrerat ljus, laser teknik omvandlar ljus till värme . Värmen kan användas ytligt eller djupare ner i vävnaden beroende på vad man behandlar.

Diatermi/ Nål epilation

Tar bort enstaka till flera hårstrån. ex. ljusa grova strån samt borttagning av kroppsvårtor / utväxter så som; ålders vårtor, seborroiska keratoser, mjällvårtor, hämangiomer, kärl, solkeratoser.

Vaxning

Roll-on vaxning för en snabb och smidig vaxning från topp till tå. Användning av Sens-X produkter. Sens-X är en permanent hårreducerings gel som vid upprepade behandlingar reducerar hårväxten avsevärt. Fungerar utmärkt för ansiktsbehåring.

Massage

Rygg och nack massage samt Helkroppsmassage

Massage är avdragsgiltigt som friskvård och Hudkällan är nu ansluten till Actiway.

Spamassage

En helkroppsmassage med aromatiska, lugnande oljor med en lätt ansiktsrengöring samt aroma massage av ansikte, pressur i skalp och dekolletage. Perfekt som gåva till den du tycker om!

Makeup/pigmentering

Makeup

Palina och Mii finns i vårat sortiemt av make up. Vi har ett brinnande intresse för att på bästa sätt ge dig tips och knep för att lyckas framför spegeln med färg och penslar. Framförallt ska makeup vara enkelt, vardag som fest! Våran bild är att vi inte gör om dig, utan hjälper till att ta fram dig! Vi fixar även make up till bröllop, bal och andra festligheter.

Pigmentering

En helkroppsmassage med aromatiska, lugnande oljor med en lätt ansiktsrengöring samt aroma massage av ansikte, pressur i skalp och dekolletage. Perfekt som gåva till den du tycker om!

Vårtbehandling

Freezpen

Vi arbetar med kyla för att effektivt behandla olika hudåkommor som ex vårtor, fräknar, fläckar och ojämnheter. Konsulteras av Hudterapeut.

Diatermi/ Nål epilation

Tar bort enstaka till flera hårstrån. ex. ljusa grova strån samt borttagning av kroppsvårtor / utväxter så som: Ålders vårtor, Seborriska keratoser, Mjällvårtor, Hämangiomer, kärl, Sol keratoser.

Cryo 21.

Cryoterapi är en ny och revolutionerande metod för fettborttagning som ger omedelbar och varaktig effekt. Cryo 21 reducerar temperaturen i fettcellerna och skapar en termisk chock. Detta leder till att fettcellerna gradvis löses upp. Efter en Cryobehandling är huden utvilad och stramare. Huden blir också föryngrad och mer elastisk på grund av stimulering av kollagenet.

Öronhåltagning

Vi tar båda hålen samtidigt med öronhålspistol från Blomdahl Medical. Välj mellan plast , titan eller golden titan. Boka gärna in ett kostnadsfritt återbesök 6 veckor senare. Vi plockar ur dina örhängen som ska bytas ut mot smalare stift, mer info vid håltagningen.